Посветени на вашето удобно секојдневие

Повеќе
Создаваме квалитет кој трае...

Висококвалитетните материјали се основен предуслов за креирање на мебел кој ќе Ви овозможи удобност во секојдневието... Затоа Паневски произведува материјали кои ќе ја задоволат потребата за сечиј вкус и одлично ќе се вклопат во Вашиот ентериер и дом. Разновидна понуда на дизајни комплетирана со квалитет е најдобрата комбинација за мебел..

100% задоволни клиенти е нашиот приоритет, затоа користиме...

Услуги

Експерти

Висококвалификуван кадар

Технологија

Квалитетна и брендирана опрема

Квалитет

Искуство и професионалност

Услуги

Image
Image
Image
Image

За било какви
прашања
Контактирајте не

Слободно поставете ни ги сите Ваши прашања кои спаѓаат во нашата област, како и прашања кои се однесуваат на работата и функционирањето на сајтот. Вашиот одговор ќе го добиете во најбрз можен рок.

Phone & Email: Можете да не контактирате преку Е-маил или на телефон +389 33 270 694

Работно време: Понеделниk до Сабота од 08:30 до 16:30h.

Контакт Форма!!

Дознајте први за најновите производи, попусти и промоции